Wat?Waar?


Vacatures

Thomas Cook Allround Entertainer 2018
Functieomschrijving

Een prachtig hotel op een zonnige bestemming, waar jij allerlei activiteiten organiseert om de hotelgasten een fantastische vakantie te bezorgen. Hoe je dit doet? Om te beginnen met jouw glimlach, die is niet van je gezicht te krijgen; je doet wat je leuk vindt en dat ziet iedereen. Je host diverse activiteiten, zoals een kidsclub uurtje, aquazumba, of andere sportactiviteiten. Ook 's avonds sta jij voor de gasten klaar en maak je een praatje terwijl ze naar de show gaan kijken. Je host de quiz, wedden dat, jongens tegen de meisjes en dergelijke. Doordat je ze de gehele dag door spreekt, leer je de gasten steeds beter kennen. Dit maakt jouw werk nóg leuker. Je vindt het een uitdaging om gasten in de eigen taal te woord te staan. Naast Engels ken je een woordje Spaans, Frans en je spreekt redelijk goed Duits.

Profiel kandidaat
- Je bent sociaal ingesteld. Jij geniet er van om anderen een leuke vakantie te bezorgen.
- Een talenknobbel: je Engels is goed. Ook in het Duits, of een andere vreemde taal, kun je je goed redden.
- 'Lef' is your middle name. Je bent niet bang om te (leren) dansen of presenteren. The stage is yours!
- En tot slot komt ‘heimwee’ in jouw woordenboek niet voor. Je kunt in ieder geval het hoogseizoen werken en bij voorkeur ben je het gehele seizoen beschikbaar.

Bedrijfsomschrijving
Al ruim 20 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. Wij bieden opleidingen, trainingen, stages, werkervaringsplekken en bemiddelen (bij)banen. In Nederland en Spanje. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd.

En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.

Cosmo werkt sinds 5 jaar samen met Thomas Cook om voor hen de állerbeste entertainers te vinden. Met 21 jaar entertainment ervaring zijn we inmiddels een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. Iedere winter organiseren we meerdere Matching Days voor Thomas Cook, om jou beter te leren kennen en je te matchen met een functie binnen een hotel dat past bij jouw skills.

Je kunt het hele seizoen aan de slag (maart tot eind oktober), óf alleen het hoogseizoen (juli en augustus).
Solliciteer nu op deze vacature en geef aan welke periode jij beschikbaar bent. Vervolgens word je gebeld en uitgenodigd voor een Matching Day op 18 december óf 30 januari.

Arbeidsvoorwaarden
Een ervaring om nooit te vergeten! Een job in een prachtig hotel van Thomas Cook ín de zon! En verder:

- Een goed salaris, afhankelijk van jouw skills, tussen de €760 en €950.
- Gedeelde accommodatie in of bij het hotel, eten en drinken van het hotel.
- Elke week heb je anderhalve dag vrij en je spaart je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald.
- Training; voordat je aan de slag gaat leer je tijdens het trainingsweekend alle ins & outs van deze job in een training.
- Thomas Cook betaalt al je vluchten en transfers op plaats van bestemming.

Solliciteer

Over deze vacature

"Thomas Cook Allround Entertainer 2018"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie