Wat?Waar?


Vacatures

Hotel Entertainer Spanje 2018
Functieomschrijving

Parelwitte stranden, een felblauwe zee en een stralende zon aan een strakblauwe lucht. Zie je het voor je? Mooi, want dat is het decor van jouw werkplek waar jij als hotel entertainer op Mallorca, Menorca of Ibiza de show steelt.

Versterk een half jaar lang ons entertainmentteam in Spanje en bezorg vakantiegangers – en jezelf - een onvergetelijke tijd. Zo verdien jij jouw droomreis of studie in een half jaar bij elkaar en doe je een berg werkervaring op binnen de hotel entertainment.

In een groot hotel met een enorm Clubhotel of in een wat kleiner familiehotel: met je collega’s zet je alles op alles om het de hotelgasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit doe je met jouw positieve uitstraling en flexibiliteit en door een boeiend entertainmentprogramma te bieden. En dan moet je denken aan het op de planken staan in een wervelende dansshow, of het organiseren van een volleybaltoernooi of een knutsel- of sjoelmiddag. Met jouw talenten organiseer je net zo gemakkelijk activiteiten voor jong als voor oud. In de ochtend, middag en avond.

Jouw gasten hebben de tijd van hun leven. Maar jij ook, want:
- Jij houdt van een feestje. Van iedere dag maak jij - het liefst samen met collega’s en gasten- een feest door toffe activiteiten voor jong en oud te organiseren.
- Met de zon op je gezicht doe jij wat je leuk vindt, waar je goed in bent en dat straal je uit.
- Hard werken combineer jij zo met zon, zee, strand en er samen met je collega’s op uittrekken.
- Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat bij een Spaans hotel, krijg je een training in Spanje op onze kosten.

Profiel kandidaat
Jouw skills:
- Je kunt socializen in het Duits en Engels.
- Flexibiliteit. Van net dat ene stapje extra zetten tot je mindset: you go with the flow.
- Een flinke dosis gastvrijheid, creativiteit, zelfverzekerdheid en eindeloos enthousiasme.
- Bij voorkeur kun je het hele seizoen werken; van begin maart tot en met eind oktober (2018).

En ten slotte ben je vóór vertrek naar de training in maart of april 2018, 18 jaar of ouder.

Bedrijfsomschrijving
We are Cosmo
Al ruim 21 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. In Nederland én Spanje. Ook werken we samen met Thomas Cook in heel Europa. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd.

En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.
Tijdens ons werving- en selectieproces zorgen we ervoor dat jij ons leert kennen én wij jou. We nodigen je uit voor een Matching Day in Nederland. Hier kun je door middel van workshops ontdekken of werken in de entertainment bij jou past. Ook krijgen wij zo de kans om jou nóg beter te leren kennen. Tijdens een gedegen training in Spanje stomen we je vervolgens klaar voor het echte werk en matchen we met een hotel dat past bij jouw skills. Dans jij de sterren van de hemel? Dan ga jij naar een showhotel. Ben jij super sportief? Of juist goed met kids? Op naar het hotel dat jouw talent goed kan inzetten! Nu kan het avontuur echt beginnen!

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we jou?
Een superleuke baan als hotel entertainer Spanje op een bijzondere en prachtige werklocatie op Ibiza, Mallorca of Menorca, die bij jou past. Maar er is veel meer:

- Een goed salaris gebaseerd op ervaring en talenkennis. Denk hierbij aan €790,- en €1000,- netto per maand.
- Kosteloze, gedeelde accommodatie in of bij je hotel en je kunt eten en drinken in het hotel.
- Op wekelijkse basis bezoekt de supervisor je om je te coachen.
- Een tijdelijke Spaanse arbeidsovereenkomst. Wij zorgen ervoor, dat jij verzekerd bent en aangemeld om in Spanje te mogen werken.
- De transfer naar je hotel en als je je contract uitdient, betalen we graag je ticket terug naar huis.
- Elke week heb je anderhalve dag vrij en je spaart je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald.

Solliciteer

Over deze vacature

"Hotel Entertainer Spanje 2018"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie