Wat?Waar?


Vacatures

Hotel Kids Entertainer Spanje 2018
Functieomschrijving

Picture this:
Parelwitte stranden, een felblauwe zee en een stralende zon aan een strakblauwe lucht. Zie je het voor je? Mooi, want dat is het decor van jouw werkplek waar jij als hotel entertainer op Mallorca, Menorca of Ibiza de show steelt.

Versterk een half jaar lang ons entertainmentteam in Spanje en bezorg vakantiegangers – en jezelf - een onvergetelijke tijd. Zo verdien jij jouw droomreis of studie in een half jaar bij elkaar en doe je een berg werkervaring op binnen de hotel entertainment.

In een groot Clubhotel of in een wat kleiner familiehotel: met je collega’s zet je alles op alles om het de hotelgasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit doe je met jouw positieve uitstraling en flexibiliteit en door een boeiend entertainmentprogramma te bieden. En dan moet je denken aan dansen met de kids in de minidisco, knutselen in de kids club, of een piraten- en prinsessendag organiseren. Met jouw talenten weet jij de kids, en dus ook hun ouders, een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Jouw gasten hebben de tijd van hun leven. Maar jij ook, want:
- Jij maakt van iedere dag een feestje! In de kidsclub of op het podium, jij weet de lach op het gezicht van de allerkleinsten te toveren, maar ook hun oudere broers of zussen te vermaken!
- Met de zon op je gezicht doe jij wat je leuk vindt, waar je goed in bent en dat straal je uit.
- Jij kunt lekker sparen voor die droomreis of felbegeerde studie, terwijl je doet wat je leuk vindt.
- Terwijl je vrienden in Nederland aan het vakkenvullen zijn of een bijbaan in de horeca hebben, vertoef jij van begin maart tot en met eind oktober in Spaanse vakantiesferen. Hard werken combineer jij zo met zon, zee, strand en er samen met je collega’s opuit trekken.
- Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat bij een Spaans hotel, krijg je eerst een training in Spanje op onze kosten. Zo leer je alle ins & outs van het entertainmentvak en ontdek je waar jouw talenten echt liggen.

Profiel kandidaat
Jouw skills:
- Een talenknobbel; je stapt net zo makkelijk op de Engelse of Duitse kids af, als op de Nederlandse!
- Flexibiliteit; een overvolle kidsclub? Jij springt even bij. Een verdrietig kleintje? Die troost jij wel even, geen probleem!
- Een flinke dosis gastvrijheid, creativiteit, zelfverzekerdheid en eindeloos enthousiasme.
- Bij voorkeur kun je het hele seizoen werken; van begin maart tot en met eind oktober (2018). Zo lang van huis zijn is voor jou geen enkel probleem.
- Vóór aanvang van jouw training ben je 18 jaar of ouder.

Bedrijfsomschrijving
We are Cosmo
Al ruim 20 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. In Nederland én Spanje. Ook werken we samen met Thomas Cook in heel Europa. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd.

En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.
Tijdens ons werving- en selectieproces zorgen we ervoor dat jij ons leert kennen én wij jou. We nodigen je uit voor een Matching Day in Nederland. Hier kun je door middel van workshops ontdekken of werken in de entertainment bij jou past. Ook krijgen wij zo de kans om jou nóg beter te leren kennen. Tijdens een gedegen training in Spanje stomen we je vervolgens klaar voor het echte werk en matchen we met een hotel dat past bij jouw skills. Dans jij de sterren van de hemel? Dan ga jij naar een showhotel. Ben jij super sportief? Of juist goed met kids? Op naar het hotel dat jouw talent goed kan inzetten! Nu kan het avontuur echt beginnen!

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we jou?

- Een goed salaris, €760,- tot €850 netto per maand, afhankelijk van jouw skills en ervaring.
- Kosteloze, gedeelde accommodatie in of bij je hotel en je kunt eten en drinken in het hotel.
- Een tijdelijke Spaanse arbeidsovereenkomst. Wij zorgen ervoor, dat jij verzekerd bent en aangemeld om in Spanje te mogen werken.
- De transfer naar je hotel en als je je contract uitdient, betalen we graag je ticket terug naar huis.
- Elke week heb je anderhalve dag vrij en je spaart je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald.

Solliciteer

Over deze vacature

"Hotel Kids Entertainer Spanje 2018"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie