Wat?Waar?


Vacatures

Stage als Hotel Fitness Entertainer
Functieomschrijving

Picture this:
Parelwitte stranden, een felblauwe zee en een stralende zon aan een strakblauwe lucht. Zie je het voor je? Mooi, want dat is het decor van jouw Yoga sessies, Zumba lessen en andere activiteiten.

Versterk tijdens jouw stage ons entertainmentteam met sportactiviteiten in Spanje en bezorg vakantiegangers – en jezelf - een onvergetelijke tijd.

In een groot hotel met een enorm waterpark of in een wat kleiner familiehotel: met je collega’s zet je alles op alles om het de hotelgasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dit doe je door een boeiend sportprogramma te bieden, waar iedereen bij wil zijn! En dan moet je denken aan een morning workout op het strand, Yoga onder de palmbomen of een knallende Aqua Zumba les. Jij weet van iedere activiteit een feestje te maken.

Jouw gasten hebben de tijd van hun leven. Maar jij ook, want:
• Van ieder Aqua Zumba uurtje maak jij - samen met de gasten - een feest door jouw energie en positieve vibes.
• Terwijl je in het zonnetje een stretch sessie houdt, spaar je ook nog eens voor die droomreis die al tijden op je planning staat, of spaar je alvast voor een vervolgstudie.
• Terwijl je vrienden in Nederland aan het vakkenvullen zijn of een bijbaan in de horeca hebben, vertoef jij tussen begin maart en eind oktober in Spaanse vakantiesferen. Hard werken combineer jij zo met zon, zee, strand en er samen met je collega’s opuit trekken.
• Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat bij een Spaans hotel, krijg je eerst een training in Spanje op onze kosten. Zo leer je alle ins & outs van het entertainmentvak en ontdek je waar jouw talenten echt liggen.

Profiel kandidaat
Jouw skills:
• Om te beginnen ben jij thuis in het geven van diverse sportlessen; je hebt een passie voor Yoga, maar ook Zumba is aan jou wel besteed. Een dag niet gesport is een dag niet geleefd voor jou.
• Dit gaat gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme, je staat er dan ook om bekend je vrienden regelmatig mee te slepen naar de sportschool en de grootste afhaker toch te motiveren mee te gaan.
• Flexibiliteit; je zet net dat ene extra stapje om ook je collega's van het entertainmentteam te helpen in drukke tijden, of je les aan te passen op het aantal deelnemers.
• Bij voorkeur kun je stage lopen tussen maart of april, tot en met eind september of eind oktober (2018).
• Wil je graag stage lopen bij Cosmo maar matcht je beschikbaarheid niet helemaal? Neem even contact met ons op!
• En ten slotte ben je vóór vertrek naar de training in maart of april 2018, 18 jaar of ouder.

Bedrijfsomschrijving
We are Cosmo
Al ruim 20 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. In Nederland én Spanje. Ook werken we samen met Thomas Cook in heel Europa. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd.

En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.
Tijdens ons werving- en selectieproces zorgen we ervoor dat jij ons leert kennen én wij jou. We nodigen je uit voor een Matching Day in Nederland. Hier kun je door middel van workshops ontdekken of werken in de entertainment bij jou past. Ook krijgen wij zo de kans om jou nóg beter te leren kennen. Tijdens een gedegen training in Spanje stomen we je vervolgens klaar voor het echte werk en matchen we met een hotel dat past bij jouw skills. Dans jij de sterren van de hemel? Dan ga jij naar een showhotel. Ben jij super sportief? Of juist goed met kids? Op naar het hotel dat jouw talent goed kan inzetten! Nu kan het avontuur echt beginnen!

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we jou?
Het avontuur begint op de luchthaven van Palma de Mallorca; daar staan al meer collega stagiaires en medewerkers te wachten om samen met jou naar het hotel te gaan voor de training.
Gezamenlijk ga je een kosteloze training van 2 weken tegemoet, waarna je naar het hotel gaat waar je de komende maanden je thuis van maakt! Na de training ben jij er helemaal klaar voor, je leert Cosmo nóg beter kennen, kent de minidisco en weet hoe je het best met de hotelgasten om kunt gaan! Je wordt gematcht aan een hotel waar jouw skills tot zijn recht komen. Je komt in een klein of wat groter team te werken, waar je naast collega's ook je teamleider zult ontmoeten. Eens in de zoveel dagen zal ook je supervisor regelmatig even langs komen, om te vragen hoe je het hebt. Je stage opdrachten leg je in je hotel af; jij geeft aan wat je hiervoor nodig hebt en wij zorgen ervoor dat jij de ruimte krijgt die je nodig hebt.

Maar dat is natuurlijk niet het enige; jij krijgt:
• Een stage vergoeding; €300 netto per maand
• Kosteloze, gedeelde accommodatie in of bij je hotel en je kunt eten en drinken in het hotel.
• De transfer naar je hotel en als je je contract uitdient, betalen we graag je ticket terug naar huis.
• Elke week heb je anderhalve dag vrij, waarin jij het eiland ontdekt of met je collega's iets gaat drinken aan het strand.
• Je spaart je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald.

Solliciteer

Over deze vacature

"Stage als Hotel Fitness Entertainer"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie