Wat?Waar?


Vacatures

Receptie medewerkers
Functieomschrijving

Een stralende glimlach, een open houding, duidelijke communicatie en sociaalvaardig zijn hoort bij onze receptionisten/ receptionistes! Onze receptie is het kloppende hart van de camping, alles komt samen op de receptie en het is het eerste en het laatste wat onze gasten van onze camping zien! Onze receptionisten/ receptionistes zijn daarom ook mensen die sterk zijn in woord en geschrift, zijn goed in overzicht bewaken en houden ervan om gast gericht te werk te gaan.
Hou je ervan om gasten welkom te laten voelen, ben je een pietje precies en is communicatie jouw kracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel kandidaat
Overtuig ons van jouw kwaliteiten!
Ben jij op jou best op de receptie en is jouw doel de gast een geweldige vakantie te bezorgen? Dan bieden we je graag een full time functie voor het hoogseizoen, juli en augustus. We zijn benieuwd naar je! Dus aarzel geen moment en solliciteer via www.vakantiewerkardennen.be


Bedrijfsomschrijving
Camping de Chênefleur, een driesterrenplus camping, ligt ongeveer 350 km vanaf Utrecht, dichtbij de Franse en Luxemburgse grens. Het klimaat in deze zacht glooiende streek ook wel het Land van Gaume genoemd, kenmerkt zich door gemiddeld hogere temperaturen en minder neerslag dan de rest van België. De middelgrote camping heeft naast kampeerplaatsen ook de beschikking over luxe stacaravans, bungalows, kampeerbungalows en compleet ingerichte tenten voor de verhuur. In het voorseizoen wordt de camping bezocht door gezinnen met kleine kinderen en senioren. In het hoogseizoen zijn wij een typische gezinscamping. Het animatie- en buitensportprogramma wordt verzorgd door medewerkers van gespecialiseerde animatiebedrijven en lokale outdoorbedrijven.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden je een zomerbaan in een klein, gezellig en flexibel team. Jouw contract gaat via een payroll met goede voorwaarden, bijpassende vergoeding en een verblijfsruimte op onze camping. Om in aanmerking te komen voor deze functie, zien we ervaring op een receptie en het spreken van de Franse taal als een pre.

Solliciteer

Over deze vacature

"Receptie medewerkers"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie