Wat?Waar?


Vacatures

Stagiaires
Functieomschrijving

Leren wat campingwerk inhoudt? Graag de gast naar de zin maken? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. We zoeken stagiaires die front- en backoffice taken moeten uitvoeren. Daarnaast vragen wij om open te staan voor andere taken, zoals bediening in ons bar/ restaurant, meewerken in het winkeltje en terreinwerkzaamheden. Jouw taken zullen voornamelijk bij de receptie liggen, maar is ook afhankelijk van wat de dag brengt!

Profiel kandidaat
Wij zoeken een stagiaire die graag in het buitenland, maar dan net over de grens stage wil lopen. Een stagiaire die goed op zichzelf kan zijn, maar ook in een team kan werken. Taken eigen kunnen maken, de verantwoordelijkheid aan durven om zelfstandig in het buitenland te zijn. Een stagiaire die van aanpakken houdt, flexibel is, niet vies is van werken en heel graag de camping wereld wil leren kennen!

Bedrijfsomschrijving
Camping de Chênefleur, een driesterrenplus camping, ligt ongeveer 350 km vanaf Utrecht, dichtbij de Franse en Luxemburgse grens. Het klimaat in deze zacht glooiende streek ook wel het Land van Gaume genoemd, kenmerkt zich door gemiddeld hogere temperaturen en minder neerslag dan de rest van België. De middelgrote camping heeft naast kampeerplaatsen ook de beschikking over luxe stacaravans, bungalows, kampeerbungalows en compleet ingerichte tenten voor de verhuur. In het voorseizoen wordt de camping bezocht door gezinnen met kleine kinderen en senioren. In het hoogseizoen zijn wij een typische gezinscamping. Het animatie- en buitensportprogramma wordt verzorgd door medewerkers van gespecialiseerde animatiebedrijven en lokale outdoorbedrijven.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een stageplaats voor minimaal 10 weken, wij hebben wel een sterke voorkeur voor meer weken, bijv 15 à 20 weken. Je krijgt bij ons een accommodatie, eventueel delen met een andere stagiaire, die voorzien is van twee slaapkamers, woongedeelte en een keuken. Je krijgt bij ons een vergoeding naar maatstaven van school, als school geen vergoeding vraagt, krijg je van ons dat als nog! Reiskosten worden vergoed, korting in onze winkel en bar/ restaurant. Als het restaurant open is krijg je 's avonds een warme maaltijd, bij gesloten restaurant krijg je een vergoeding.

Solliciteer

Over deze vacature

"Stagiaires"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie