Wat?Waar?


Vacatures

Thomas Cook Kids Entertainer 2018
Functieomschrijving

Een prachtig familiehotel met een kidsclub vól vrolijke gezichtjes! Terwijl de zon schijnt en er een heerlijk briesje waait, bezorg jij als kids entertainer vele kids een ónvergetelijke vakantie. Samen met jouw twee nieuwe vrienden, Lollo & Bernie, ben jij het gezicht van de Thomas Cook Kids Club.
Jouw werkdagen zien er als volgt uit: iedere ochtend start je op in de kidsclub, waar het vandaag piratendag is. Met alle kleine piraatjes ga je na het knutseluurtje op zoek naar de piraat die de schat heeft gestolen. In de middag sport je een uurtje met de maxi’s, die een ping pong tournooi op het programma hebben staan. ’s Avonds sta je te schitteren op het podium tijdens de minidisco en krijgen alle piraatjes een diploma uitgereikt. Vervolgens klets je nog wat na met de ouders van alle internationale kids, want inmiddels kun je je al goed redden in het Duits en ken je al enkele woorden Spaans en Frans.

Alle kids hebben de tijd van hun leven. Maar jij ook, want:
- Je maakt van iedere dag een feestje. Jij krijgt energie van de zon, blije kids en ook tijdens de minidisco ben jij helemaal in je element!
- Samen met je team organiseer je allerlei leuke activiteiten; bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje voor Lollo & Bernie óf T-shirt painting.
- Jij kunt lekker sparen voor die droomreis of felbegeerde studie, terwijl je doet wat je leuk vindt.
- Tijdens je vrije dag lig je zélf lekker aan het strand, geniet je van een excursie of een avondje feesten met je collega’s.

Profiel kandidaat
- Om te beginnen ben je goed met kids, maar ook op hun ouders afstappen voor een praatje doe jij graag!
- Een talenknobbel: je Engels is goed en ook in het Duits kun je je goed redden.
- Lef is your middle name. Je bent niet bang om te (leren) dansen of presenteren.
- En tot slot komt ‘heimwee’ in jouw woordenboek niet voor. Je kunt in ieder geval het hoogseizoen werken en bij voorkeur ben je het gehele seizoen beschikbaar.

Bedrijfsomschrijving
Al ruim 20 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. Wij bieden opleidingen, trainingen, stages, werkervaringsplekken en bemiddelen (bij)banen. In Nederland en Spanje. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd.

En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.

Cosmo werkt sinds 5 jaar samen met Thomas Cook om voor hen de állerbeste kids- entertainers te vinden. Met 21 jaar entertainment ervaring zijn we inmiddels een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. Iedere winter organiseren we meerdere Matching Days voor Thomas Cook, om jou beter te leren kennen en je te matchen met een functie binnen een hotel dat past bij jouw skills.

Je kunt het hele seizoen aan de slag (maart tot eind oktober), óf alleen het hoogseizoen (juli en augustus).
Solliciteer nu op deze vacature en geef aan welke periode jij beschikbaar bent. Vervolgens word je gebeld en uitgenodigd voor een Matching Day op 18 december óf 30 januari.

Arbeidsvoorwaarden
Een ervaring om nooit te vergeten! Een job in een prachtig hotel van Thomas Cook ín de zon! En verder:

- Een goed salaris, afhankelijk van jouw skills, tussen de €760 en €950.
- Gedeelde accommodatie in of bij het hotel, eten en drinken van het hotel.
- Elke week heb je anderhalve dag vrij en je spaart je vakantiedagen op, die na afloop van je contract worden uitbetaald.
- Training; voordat je aan de slag gaat leer je tijdens het trainingsweekend alle ins & outs van deze job in een training.
- Thomas Cook betaalt al je vluchten en transfers op plaats van bestemming.

Solliciteer

Over deze vacature

"Thomas Cook Kids Entertainer 2018"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie