Wat?Waar?


Vacatures

vakantie hulp
Functieomschrijving

Wij zoeken iemand met pit,die het leuk vindt om met mensen te werken en de handen uit de mouwen wil steken. Het werk bestaat uit van alles, van was opvouwen tot meewerken in de bar,ook zal jij samen met onze klanten en kinderen het bos in gaan om hout te sprokkelen voor het houtvuur aan het meer. Alle werkzaamheden in overleg.
Kortom, wij zoeken een jong flexibel persoon,die zin heeft in een avontuur op onze kleine groene camping!

Profiel kandidaat
Aardig betrouwbaar jong persoon, die het leuk vindt om met jong volwassenen en kinderen om te gaan,maar ook bereid is mee te werken met piekmomenten in onze bar (brood, ijsjes,drankjes en snack's)en te helpen met schoonmaken van de kleine trekkershutten en het sanitair.

Bedrijfsomschrijving
Kleine milieu vriendelijke gezin camping met gezellig zwembad gelegen aan een meer aan de grens met Duitsland in Tsjechië. Wij zijn afhankelijk van het water in de grond en van regenwater,wij spoelen de w.c. met regenwater en gebruiken het water uit de wel/put voor te drinken,douchen enz. Er is geen leidingwater in ons dorp,dus moeten wij spaarzaam zijn. Verder proberen wij al onze klanten hierover te informeren en maken deze bewust van onze omgeving, en gegeven wij veel toeristische informatie enz.

Arbeidsvoorwaarden
Bij ons kun jij gratis verblijven en krijg je eten en drinken, als het goed gaat kun je rekenen op ongeveer € 400,- zakgeld( bij 5 weken werken in het hoogseizoen),maar dan moet er ook wel gewerkt worden...Wij willen de helft van je reiskosten vergoeden de andere helft is voor eigen rekening.
Je zal slapen in een caravan of in een tent en je kunt natuurlijk van onze santitaire voorzieningen gebruik maken. Het werk gaat altijd in overleg met ons.

Solliciteer

Over deze vacature

"vakantie hulp"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie