Wat?Waar?


Vacatures

Weekendhulp bediening / (spoel) keuken
Functieomschrijving

Zoek jij een bijbaan?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent in ieder geval op één dag in het weekend beschikbaar, de werktijden liggen tussen 11.00 en 20.00 uur. Het aantal uren is bespreekbaar en incidenteel uit te breiden. Ervaring is geen must, maar je bent enthousiast en service-gericht en kunt goed communiceren.

Wij stemmen jouw én onze mogelijkheden en wensen zoveel mogelijk op elkaar af. Of je nu wilt komen werken in de afwas, een bijbaantje zoekt naast je studie, een stageplaats of een structurele (parttime) job: met de juiste instelling zijn wij op zoek naar jou!

Profiel kandidaat
De belangrijkste criteria van Daily-in, koffie- en eetwinkel zijn:

◾- Enthousiast
◾- Representatief
◾- Klantgericht
◾- Gedreven
◾- 100% inzet

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil jij kennis maken met ons? Stuur dan een email naar: info@daily-in.nl, bij voorkeur voorzien van je motivatie, werkervaring, beschikbaarheid en een recente foto van jezelf. Meer informatie op: www.daily-in.nl/vacatures/ of solliciteer direct online: www.daily-in.nl/solliciteren

Bedrijfsomschrijving
Bij ons, Daily-in, koffie- en eetwinkel, is iedereen welkom: gewoon lekker eten. Wij streven er naar om met een hecht team samen te werken, en vinden het belangrijk om dit met plezier te doen. Wij zoeken collega's die willen werken, die gemotiveerd zijn het maximale uit zichzelf, teamgenoten én het bedrijf willen halen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
- leuke collega's, een informele werksfeer in een jong team;
- proeven, ervaren en kennis opdoen;
- afwisselende werkzaamheden;
- mooie werktijden tussen 10.00 en 20.00 uur;
- we plannen je in op je roostervrije-dag(deel) en/óf en in het weekend, waardoor het goed te combineren is met je studie;
- goede arbeidsvoorwaarden, conform Horeca-CAO.

Zoek jij een leuke job? Daily-in is benieuwd naar je! Wij stemmen onze mogelijkheden en wensen zoveel mogelijk op elkaar af.
Of je nu wilt komen werken in de afwas, een bijbaantje zoekt naast je studie, een stageplaats of een structurele (parttime) job: met de juiste instelling zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer

Over deze vacature

"Weekendhulp bediening / (spoel) keuken"


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie