Wat?Waar?


Vacatures

Vakantiekracht Logistieke outbound
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan binnen de productieafdeling van een snelgroeiende, internationale organisatie in de gezondheidszorg?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze logistieke outbound zijn wij op zoek naar vakantiewerkers die beschikbaar zijn in de periode 1 tot en met 31 augustus 2018.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit eenvoudige logistieke werkzaamheden, het bewaken van de machine en het aanvullen van dozen op de productieband.

Bedrijfsomschrijving
Arion is opgericht in 1994 en ontwikkelt, produceert en verkoopt eenvoudige en innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit aan de zorgmarkt. Wij zijn een groeiende internationale onderneming en hebben bedrijven in Nederland (hoofdkantoor), Duitsland, Denemarken, Zweden, België, Spanje en de Verenigde Staten. Arion groeit al 24 jaar en zal sterk blijven groeien de komende jaren, als gevolg van de kansen op de internationale markt.

Arion heeft een eigen productielocatie (Arion Manufacturing B.V.) voor de productie van Swash.
Swash, dat synoniem staat voor het wassen zonder water, is een concept dat verbetering biedt voor de traditionele lichaamswassing van bedlegerige patiënten met de waskom. Inmiddels werken veel zorginstellingen in Europa volgens dit concept.
Arion Manufacturing is een volledig geautomatiseerde productiefaciliteit waar Swash geproduceerd wordt in een clean room (klasse 7) en waar tevens de lotions in een aparte productieruimte gemaakt worden. De kwaliteit van de producten is hiermee te allen tijde gewaarborgd. Arion Manufacturing heeft een jaarlijkse groei van meer dan 25% en zal deze groei in de komende jaren verder doorzetten.

Ons hoofdkantoor en productiefaciliteit is gevestigd op Avantis (Business Park Heerlen / Aachen).

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent verstuur dan jouw CV en motivatie naar hr@arion-group.com.
Bij vragen met betrekking tot de positie kun je terecht bij: Daisy Hoedemaker, HR Manager, +31 (0) 45 209 4000 of via e-mail naar hr@arion-group.com. Voor meer informatie over Arion, kijk dan op onze website op: www.arion-group.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Over deze vacature

"Vakantiekracht Logistieke outbound "


Je naam:
Je e-mailadres:
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
   

Nieuwe vacatures

Ontvang nieuwe vacatures per e-mail! Schrijf u in voor de vacature-alert.
We maken gebruik van cookies om uw ervaring op de site te verbeteren. Doorgaan houdt in dat u akkoord gaat met het gebruik van onze cookies. Meer informatie